Weerbarstig, pluizig haar – Frizz Control

La Biosthetique Méthode Frizz Control, haarverzorging tegen weerbarstig en pluizig haar.


Is uw haar weerbarstig droog of pluizig?

Dansen uw haren letterlijk op uw hoofd? Dan heeft La Biosthétique de ideale oplossing voor u. De haarproducten van Frizz Control gamma behoort rebels haar voorgoed tot het verleden. Een innovatief verzorgend systeem stabiliseert het vochtgehalte van het haar langdurig.  Zonder het haar te verzwaren zorgt het voor een eenvoudig te stijlen gladheid. Het gaat pluizend en statisch haar tegen.

  • De schubben laag wordt glad gemaakt en versterkt.
  • Het haar glanst en is makkelijker in model te brengen.
  • Het haar laadt zich niet meer elektrostatisch op.
  • Geen krullend haar meer bij een hoge luchtvochtigheid.
  • Het haar valt levendig en natuurlijk en wordt niet zwaar.

Frizz Control Smoothing Shampoo

Ledereen die last heeft van kroezend haar, kent het fenomeen: pas gewassen haar gedraagt zich vaak nog vervelender; het pluist bij elke kans of wordt statisch en gaat recht omhoog staan! Vaak komt dat doordat agressieve reinigingsmiddelen broos haar nog verder uitdrogen en het van zijn natuurlijke lipiden beroven. Smoothing Shampoo daarentegen temt weerbarstig haar al tijdens het wassen, door het te voeden met de fijnste zoete amandelolie en bindt kalmerend vocht in het haar. Positief geladen celluloseverbindingen brengen de haarstructuur in balans en hebben een antistatisch effect. Na het wassen kan het haar dat net nog weerbarstig was, zonder problemen worden gekamd of geborsteld, is het mooi soepel en fascineert met een zijdeachtige glans. Bovendien is het haar betrouwbaar beschermd tegen weersinvloeden. Kortom, met Smoothing Shampoo krijgt kroezen geen schijn van kans!

Frizz Control Smoothing Conditioner

Hoe droger en poreuzer het haar, hoe gevoeliger het reageert op invloeden van buitenaf. Als een magneet lijkt het elk beetje vocht in de lucht aan te trekken om wild te gaan kroezen. Anderzijds kunnen droge lucht, een muts, een haardroger, zelfs vloerbedekking het gevoelige haar statisch maken. Smoothing Conditioner gaat de grillen van onrustig, poreus haar tegen met diepwerkende anti-frizz power! Deze stabiliseert de vochthuishouding en verzorgt het haar met waardevolle lipiden. Positief geladen guar egaliseert structuurverschillen en heeft een antistatische werking, terwijl glyceriden uit raapzaadolie het haar aan de oppervlakte gladmaken en verzegelen. Noch het weer, noch andere negatieve invloeden verstoren de balans van het merkbaar gekalmeerde haar. Het kan moeiteloos in model worden gebracht, blijft de hele dag in vorm en verleidt met souplesse en zijdeachtige glans.

Frizz Control Smoothing Styling Fluid

Wie net zo’n hekel heeft aan droge binnenlucht als aan mist en wie zich bij elke verandering van de luchtvochtigheid zorgen maakt over zijn of haar kapsel, heeft waarschijnlijk last van kroezend haar. Het is ook frustrerend als zorgvuldig gestyled haar niet in model wil blijven, plots ongecontroleerd krult of recht omhoog gaat staan als het statisch geladen is. Met Smoothing Styling Fluid zijn dergelijke scenario’s verleden tijd. De lichte fluid omhult elk haartje afzonderlijk zonder het te verzwaren, bindt waardevol vocht in het haar en brengt de haarstructuur snel en betrouwbaar in balans. Kationische guar zorgt voor zacht haar, een natuurlijk suikerpolymeer zorgt voor souplesse en elastische fixatie. Ongecontroleerd opvliegend haar en kroes worden actief tegengegaan, het haar kan moeiteloos worden gestyled, blijft in model zonder zijn souplesse te verliezen en fascineert met een zijdeachtige glans.


Hoe ervaart u uw haar?

Madena zorgt voor de juiste diagnose, de gepaste behandeling en de nazorg en styling op maat.