Lang haar

La Biosthetique Méthode Cheveux Longs, haarverzorging voor lang haar.


Lange haren zijn van oudsher een teken van aantrekkelijkheid, sensualiteit en luxe. Biosthéticiens zijn gespecialiseerd in lang haar. Ze helpen u met raad en daad en een doelgerichte verzorging om uw droom – prachtig, gezond, glanzend, lang haar – te verwezenlijken. Lange haren kunnen prachtig zijn, mits goed verzorgd. Hoe langer het haar wordt, hoe vaker het wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden.

Ongelooflijk, hoe verschillend de structuur van één enkele haar is: een haar in de buurt van de hoofdhuid is het meest gezond en stabiel, terwijl de haarpunten zeer zwaar te lijden hebben onder de onvermijdelijke slijtage van de buitenste keratine laag. Het resultaat: lang haar wordt extreem droog en breekbaar, de haarpunten splijten en breken af. Met Cheveux Longs bieden wij u een hoogwaardig verzorgingsconcept, afgestemd op de speciale behoeften van lang haar, dat bovendien doelgericht werkt. Dus, alleen daar waar het zinvol en nodig is.

 

  • Cheveux Longs, het verzorgende gamma van La Biosthétique, is een liefdesverklaring aan lang haar:
  • Speciaal afgestemd op de eigenschappen van lang haar.
  • Werkt doelgericht, daar waar het zinvol en nodig is.
  • Voor gezond haar zonder gespleten punten.
  • Het haar is eenvoudiger te kammen en het krijgt beweging en veerkracht.

Welke vrouw heeft er nog nooit van gedroomd om lang haar te hebben? Mooi, lang haar wordt gezien als een teken van jeugd en gezondheid en is ongeacht het modebeeld en veranderende waarden altijd een kenmerk geweest van vrouwelijke aantrekkelijkheid. Maar de weg naar lang, mooi haar is niet altijd eenvoudig: 55 procent van de vrouwen heeft haar tot de kin of langer, maar veel vrouwen vinden de verzorging moeilijk en beschouwen hun haar als niet gezond genoeg. Bovendien, treden bij lang haar veelal structurele verschillen op: De nieuwere haren op het bovenste gedeelte van het hoofd (hoefijzer) hebben andere verzorging nodig dan de lange haren die door de jaren heen talloze wasbeurten, borstel- en kambeurten, föhnlucht en klimaatstress hebben moeten doorstaan.

Long Hair Protective Volumising Shampoo

Diepgaand effectief als een magneet en tegelijkertijd mild en zacht, Protective Volumising Shampoo reinigt lang haar en de hoofdhuid.

Tarwezemelenextract bevrijdt haar en hoofdhuid van vuildeeltjes, fijn stof en schadelijke stoffen.

Een kationische guar brengt al tijdens het wassen structuurverschillen in evenwicht en de tarweproteïnen zorgen voor stevigheid en volheid.

Het haar is beschermd tegen invloeden van buitenaf, makkelijk te kammen en verleidt met volume en zijdeachtige glans.


Long Hair Protective Softening Shampoo

Diepgaand effectief als een magneet en tegelijkertijd mild en zacht, Protective Softening Shampoo reinigt lang haar en de hoofdhuid.

Tarwezemelenextract verwijdert vuildeeltjes, fijn stof en verontreinigingen. Kationische guar compenseert al tijdens het wassen structuurverschillen.  

Betaine uit suikerbieten voorziet zorgbehoevend haar van voldoende natuurlijk vocht en maakt het soepel.

Het haar is beschermd tegen invloeden van buitenaf, gemakkelijk te kammen en heeft een zijdeachtige glans.

Long Hair Refreshing Dry Shampoo

Dat elke dag het haar wassen het haar beschadigt is een verouderde mythe dankzij de zachte en verzorgende shampoos. Bij lang haar kan het wassen van het haar echter een tijdrovend en kostbaar proces zijn. Bovendien hoeven de lengtes vaak nog niet te worden gewassen, terwijl het haar bij de wortels al enigszins vet wordt. Hierdoor verliest het kapsel aan volume, vooral de pony ziet er dan slap en slierterig uit. Hier komt Refreshing Dry Shampoo als geroepen! Het fijne poeder absorbeert overtollig vet, verfrist het haar en geeft het volume. De frisse geur neutraliseert ongewenste geuren en versterkt het gevoel van vers gewassen haar. De perfecte oplossing als het snel moet of als uw kapsel gewoon meer volume en grip nodig heeft.

Long Hair Growth Booster

Growth Booster is een krachtpatser voor haarwortels en hoofdhuid. De groeibooster werkt precies waar het haar groeit.

Keratinebouwstenen stimuleren de haarwortel, terwijl een energiemix van glycogeen en creatine de celactiviteit* aanzienlijk verhoogt. Dit verhoogt de haargroei met een indrukwekkende 67%**.
Sporenelementen uit koraalmos en biotine zorgen voor een gezonde groei en bevorderen de vorming van stabiel en sterk haar.

Een tarwezemelenextract vermindert de afzetting van schadelijke deeltjes op de hoofdhuid en ondersteunt zo de natuurlijke werking van de hoofdhuid.

Een complex werkingsprincipe dat van Growth Booster de ideale groeiversneller maakt en garant staat voor gezonde, krachtige lengtes.

*Volgens een in-vitrostudie stijgt de celdeling met meer dan 98% ten opzichte van een placebo-oplossing, bron: Grondstofdocumentatie BASF AG
** Resultaat van een klinische studie, vergeleken met een placebo-oplossing, bron: Sederma GmbH

long_hair_protective_volumising_shampoo_247283_250ml_267ade2
long_hair_protective_softening_shampoo_247281_250ml_ce63ee1
long_hair_refreshing_dry_shampoo_247295_200ml_6c349ed
long_hair_growth_booster_247277_95ml_acf3133

Long Hair Detangler

Als bij toverslag ontwart Detangler lang haar. Het vederlichte verzorgingsserum wordt gewoon in het haar gespoten en maakt pijnlijke klitten na het wassen van het haar tot iets uit het verleden.

Glucose-polyfenol uit suikerriet en galappel en koolzaadolie-glyceriden geven elk deel van het haar precies de voedingsstoffen en verzorging die het nodig heeft. Structuurverschillen van de lengtes en punten worden uitgebalanceerd, ruwe oppervlakken worden verzegeld en het haar wordt over de hele lengte glad gemaakt.

Het verbetert bewezen de doorkambaarheid met 80% bij nat haar en 30% bij droog haar*.

Erytritol zorgt voor voldoende vocht, waardoor haarbreuk tijdens het kammen tot een minimum wordt beperkt.

Een tarwezemelenextract neutraliseert schadelijke stoffen en beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden.

Het haar bedankt met een stralende glans en verleidelijke soepelheid.

*Resultaat van een klinische studie, metingen op menselijk haar, bron: Testrapport DWI Leibniz Institut für Interaktive Materialien

long_hair_detangler_247275_150ml_727451b

Long Hair Protective Repair Mask

Een haar kan ongeveer zeven jaar groeien. Mits het vitaal en gezond is. Vooral de lengtes en punten, die al veel hebben meegemaakt als de oudste delen van het haar, hebben een extra portie verzorging en bescherming nodig. Protective Hair Mask biedt precies dat en helpt het haar om zijn volledige groeipotentieel te bereiken.
Rijke voedingsstoffen en verzorgende middelen op plantaardige basis versterken het haar van de wortel tot de uiteinden en verhogen de weerstand.
Plantaardige verzorgende stoffen uit koolzaadolie herstellen de ontbrekende lipiden in droog en broos haar, terwijl inuline, een plantaardige polysaccharide met een hoog gehalte aan fructose, het haar hydrateert. Het verzorgde haar wordt weer elastisch, glad en glanzend.
Kationische guar brengt de verschillen in haarstructuur in balans, waardoor het haar gladder en makkelijker te kammen is. Glucose-polyfenol uit suikerriet en galappel herstelt aangetaste structuren van de wortel tot de punten en versterkt de weerstand van het haar tegen externe milieu-invloeden en vrije radicalen. Nieuwe haarbreuk wordt effectief voorkomen. Een klinische studie bevestigt 80% minder haarbreuk in vergelijking met onbehandeld haar en tot 65% minder haarbreuk in vergelijking met een haarmasker zonder de actieve bestanddelen van Long Hair*.
Koolzaadolie-glyceriden en jojoba- en zonnebloemwas maken het haar glad en kalmeren het oppervlak en beschermen het tegen kroes en vochtverlies. Tarwezemelenextract neutraliseert vervuilende stoffen en vermindert de afzetting van schadelijke deeltjes. Het haar, optimaal gevoed, versterkt en beschermd van binnen en buiten, is heerlijk soepel, klaar om gestyled te worden en glanst over de gehele lengte.

*Resultaat van een klinische studie, metingen op menselijk haar bij 5000 keer kammen, bron: Testrapport DWI Leibniz Institut für Interaktive Materialien

long_hair_protective_repair_mask_247289_150ml_11449d2


Hoe ervaart u uw haar?

Madena zorgt voor de juiste diagnose, de gepaste behandeling en de nazorg en styling op maat.