Methode Vitalisante

Shampooing Lipokérine B

Een gespannen gevoel? Jeuk? Wanneer de hoofdhuid droog is en uit balans geraakt, dan wordt het haar snel droog en bros. Klinkt zorgwekkend? Dat is het ook. Bovendien zijn dit allesbehalve ideale omstandigheden voor glanzend gezond en soepel haar. Om de hoofdhuid terug in zijn natuurlijke balans te brengen, is de keuze van de shampoo cruciaal. Extra zacht, extra mild, extra verzorgend – behoedzamer kan een shampoo voor een droge hoofdhuid niet zijn. Shampooing Lipokérine B voedt de droge hoofdhuid en het zwaar belaste haar reeds tijdens de haarwassing met waardevolle, verzorgende stoffen. Fijne plantaardige lipoaminozuren bouwen de kwaliteit van het haar weer op. Actief panthenol verhoogt de binding van het vocht, de statische elektriciteit van het haar wordt verhinderd. De herstellende shampoo verwent de droge hoofdhuid, normaliseert het hoofdhuidmilieu en bouwt de belangrijke zuurbeschermingsmantel weer op. Het verwachte aangename hoofdhuidgevoel is onmiddellijk voelbaar. De hoofdhuid herwint haar volledige functionaliteit – de ideale omstandigheden voor gezond, mooi haar. De droom van glanzend, verleidelijk soepel haar met voldoende veerkracht wordt werkelijkheid. Het haar is goed doorkambaar en het kapsel lukt perfect.

Génésicap Plus

Het haar veelvuldig wassen met de verkeerde producten of gewoon aanleg, zijn hiervan de oorzaak. De hoofdhuid trekt, het haar wordt broos en groeit steeds schaarser. De hoogste tijd om de dorstige en ondervoede hoofdhuid te verzorgen! Kostbare oliën hebben altijd al bekend gestaan om hun verzorgende ingrediënten. De olie tegen een droge hoofdhuid belichaamt een delicate harmonie van luxe en natuur. Génésicap Plus met wierookextract verlost de droge hoofdhuid van irritaties en spanningsgevoelens. Het ondersteunt de natuurlijke regeneratie dankzij vitamine E. Met behulp van essentiële vetzuren uit natuurlijke bernagie-olie laat droogte snel verdwijnen en verbetert alle hoofdhuidfuncties in een handomdraai. Het door een gebrek aan lipiden ontstane vochtverlies wordt gestopt en de verstoorde beschermende functie van de hoofdhuid wordt weer opgebouwd. Dit resulteert in hernieuwd welzijn van de hoofdhuid, een perfecte voedingsbodem voor een sterke haargroei en betoverend, vitaal haar dat verleidelijk glanst.

Visarôme Dynamique B

Een actieve stofwisseling is de juiste voorwaarde voor een goed functionerende hoofdhuid. Een gebrek aan bloedtoevoer leidt tot een verzwakte stofwisseling en tot vermoeide talgklieren. De hoofdhuid reageert hierop met droogheid. De hoogste tijd om het vermoeide haar te wekken en opnieuw in beweging te krijgen. Dankzij het aromacomplex Visarôme Dynamique B komt er weer leven in de hoofdhuid. Puur natuurlijke en kruidig-hartige essentiële oliën van rozemarijntakjes, lavendelbloesems, geraniumbladeren, sandelhout, peterselie- en wortelzaad stimuleren de bloedsomloop van de hoofdhuid bijzonder effectief en verlost de hoofdhuid van de blokkades van het dagelijks leven. De natuurlijke hoofdhuidfuncties worden actief in gang gezet dankzij het egaliserende aromacomplex. Het haar is vol vitaliteit, en kan zich weer prachtig ontplooien en groeien. Met Visarôme Dynamique B tankt de hoofdhuid nieuwe kracht en bros haar verandert in een gezonde haardos. De fijne geur van de edele oliën nodigt je uit op een olfactorische reis. Hij verstuift dynamiek en mobiliseert tegelijkertijd de levensgeesten. Visarôme Dynamique B is de ‘in-schwung-brenger’ voor hoofdhuid, haar en ziel.

Visarôme Dynamique EN

Een gebrek aan energie, de stofwisseling draait nog maar op een laag pitje, de haren hebben een gebrek aan elasticiteit en willen gewoon niet meer groeien. Trieste conclusie: Stress en de gevolgen daarvan houden niet op bij de hoofdhuid. Tijd om in te grijpen! Dankzij het stimulerende aromacomplex Visarôme Dynamique EN komt er weer energie in het haar en in de hoofdhuid. Puur natuurlijke, etherische oliën uit sinaasappel, bergamot, tijgergras, sandelhout, geranium en Litsea cubeba en heerlijk zoete extracten uit vanille zijn heuse energieboosters. Er wordt effectief de strijd aangegaan tegen vrije radicalen. Haarvormende cellen worden actief gehouden. Dit leidt tot een natuurlijke en gezonde haargroei. Alle hoofdhuidfuncties worden actief bevorderd door de stimulerende hoofdhuidlotion en het haar krijgt haar natuurlijke, gezonde veerkracht terug. Het haar is vol vitaliteit, en kan zich weer helemaal ontplooien. De subtiele geur van edele oliën verspreidt tegelijkertijd frisheid en ontspanning en het neemt de hoofdhuid mee op een olfactorische reis. Visarôme Dynamique EN is een verjongingsbron voor hoofdhuid en ziel.

Lotion Ergines B

Een droge hoofdhuid heeft een tekort aan bescherming. Daarom is ze gevoelig en reageert ze met jeuk en een trekkerig gevoel. Het haar wordt vroeg of laat breekbaar, bros en valt in het slechtste geval uit. Hoogste tijd om er wat leven in te roepen. Ergines B hoofdhuidlotion voor een droge hoofdhuid verlost de hoofdhuid van het trekkerige gevoel en de irritaties. Bovendien brengt het de talgklieren weer in balans – op heel natuurlijke wijze. Actieve panthenol werkt als een beschermend schild tegen schadelijke milieu-invloeden en treedt zo preventief op tegen vochtverlies. De droge hoofdhuid wordt met de hydrolotion heel zacht gestimuleerd, waardoor de natuurlijke functies zo opnieuw in evenwicht worden gebracht. Lotion Ergines B creëert de optimale omstandigheden voor betoverend, vitaal haar. Het door La Biosthétique speciaal ontwikkelde werkstoffencomplex Complexe Vitalisant werkt expliciet op een droge hoofdhuid, activeert inactieve talgklieren en brengt het hoofdhuidmilieu opnieuw duurzaam in balans. De droge huid verdwijnt en weer snel ontstaat een aangenaam gevoel op de hoofdhuid. De hoofdhuid herwint haar volledige functionaliteit – de ideale omstandigheden voor een gezonde haargroei.