Gekleurd haar

La Biosthetique  Coulour Protection, haarverzorging voor gekleurd haar.


Beschermt en herstelt gekleurd haar

La Biosthetique  Colour Protection is een kleur bescherming complex, bestaande uit een Uv-filter, antioxidanten en zachte, verzorgende oliën. Deze shampoo, conditioner en treatment gaan het verbleken van de pigmenten tegen en behouden de kleurschittering en de soepelheid van het gekleurde haar. La Biosthetique Colour Protection houdt gekleurd en geverfd haar langdurig mooi, verzorgd en glanzend. Kleur vasthoudende, verzorgende behandeling met kleur beschermend complex voor geverfd en gekleurd haar. La Biosthetique Colour Protection Shampoo en Conditioner  voor gekleurd haar, verzorgend en intensief vocht inbrengend. Herstructureert de haarschacht en stelt de vrije radicalen die de haarstructuur beschadigen buiten werking. Verbetert de haarstructuur, verhoogt de soepelheid en de elasticiteit en versterkt het weerstandsvermogen van het haar. Daardoor wordt de haarkleur langer behouden.

Colour Protection Shine Restoring Shampoo

Het beschermen van uw haarkleur begint al bij het wassen. Het doel is om talg en vuil uit het haar te verwijderen zonder de kleurpigmenten uit te wassen die tijdens het kleuren zijn afgezet. Dit is alleen mogelijk als de schubbenlaag gesloten blijft en niet wordt opgeruwd door overijverige tensiden. Dankzij de sulfaatvrije, bijzonder milde formule weet Shine Restoring Shampoo het evenwicht te bewaren tussen reiniging en kleurbescherming. Een uit suikerbieten gewonnen co-polymeer voorziet het haar van vitaliserend vocht, maakt het haaroppervlak glad en verzegelt het haaroppervlak. Een extract van bolletjeskool biedt verstevigende bescherming tegen UV-stralen en hitte, en zorgt tevens voor doorkambaarheid en glanzende souplesse. Na het wassen zijn de kleurpigmenten goed gefixeerd in het haar, het gekleurde haar is beschermd tegen verbleken, vol glans en natuurlijke kleurglans.


Colour Protection Shine Restoring Conditioner

Ben je dol op je haarkleur? Shine Restoring Conditioner zorgt ervoor dat deze liefde lang aanhoudt. De krachtige formule regenereert gekleurd haar van binnenuit en beschermt het tegen externe agressies. Met waardevolle verzorgende stoffen maken camelia- en jojoba-olie en tarwekiemextract het haaroppervlak glad en verzegelen het de kleurpigmenten veilig in het haar en beschermen gekleurd haar tegen vroegtijdige vervaging. Een extract van zeekool biedt extra bescherming tegen UV-stralen en hitte, kalmeert broos haar en maakt het gemakkelijk doorkambaar. Binnen enkele minuten en zonder het haar te verzwaren, geeft de onverslaanbare combinatie van actieve ingrediënten het zijn mooiste uitdrukking, vol kleurschittering, zachtheid en glans.

Colour Protection Structure Restoring Mask

Om kleurpigmenten tijdens het kleuren permanent te kunnen afzetten, moet de schubbenlaag van het haar worden geopend. Als deze niet onmiddellijk na de behandeling weer wordt gesloten, vervaagt de mooie nieuwe kleur veel te snel en wordt het haar broos, breekbaar en dof. Met een sterk team van beschermende en verzorgende stoffen biedt het Structure Restoring Mask een diepwerkende oplossing. Extracten van tarwekiemen en bolletjeskool, camelia- en arganolie, een uit suikerbieten gewonnen co-polymeer en ceramiden voeden chemisch behandeld haar en regenereren de structuur van gestrest haar. Het haar wordt van binnenuit versterkt en krijgt nieuwe veerkracht en flexibiliteit. Het haaroppervlak wordt gladgestreken en de schubbenlaag wordt verzegeld. Het rondom beschermde haar is beschermd tegen negatieve invloeden van buitenaf, is heerlijk soepel, vol expressie en heeft een zijdezachte glans.

Colour Protection Structure Restoring Treatment

Soms is het geheel meer dan de som der delen. Dit bewijst deze systeemverzorging met twee componenten die elkaar perfect aanvullen en samen revolutionaire resultaten opleveren. De op elkaar afgestemde werkzame concepten herstructureren chemisch behandeld haar van binnenuit en van buitenaf. Het moleculaire, actieve complex met het natuurlijke aminozuur cysteïne in de Structure Restoring Spray reconstrueert beschadigde zwavelbruggen in de haarvezel en vult keratinegaten op. Het intensief voedende Structure Restoring Mask met camelia- en arganolie voedt en regenereert de haarstructuur diepgaand, verzegelt de haarstructuur aan het oppervlak en beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf en vroegtijdig verbleken van de haarkleur. Alsof er nooit chemische stress is geweest, is het haar na de behandeling in 2 fasen krachtig gezond, soepel, zijdezacht glanzend en vol glans!


Hoe ervaart u uw haar?

Madena zorgt voor de juiste diagnose, de gepaste behandeling en de nazorg en styling op maat.