Dermosthetique Anti Pelliculaire

MADENA

Geïrriteerde hoofdhuid? Terugkerende roos? Bestrijd de oorzaken van roos met het meervoudige effect concept Dermosthétique Anti-Pelliculaire.

Roos is niet alleen een vervelend cosmetisch probleem, maar eerder een teken dat de hoofdhuid volledig uit balans is en dat de natuurlijke beschermende zuurmantel niet meer functioneert. Als roos eenmaal merkbaar wordt, bestaat er al een hele tijd een hoofdhuidprobleem zoals jeuk, droogheid of gevoeligheid. Mentale stress, stofwisselingsstoornissen, prikkels uit de omgeving of verkeerde zorg verergeren vaak het probleem. Als de roos onbehandeld blijft, kan dit op de lange termijn resulteren in een beperkte haargroei en in extreme gevallen tot haaruitval. Vooral als het roosprobleem constant oplaait en resulteert in chronische stress voor de hoofdhuid.

Een superieure probleemoplosser

De antiroostherapie Dermosthétique Anti-Pelliculaire is een innovatief, zeer wetenschappelijk assortiment voor de gevoelige hoofdhuid dat, in tegenstelling tot andere antiroosproducten op de markt, de fatale vicieuze cirkel van roosvorming op verschillende niveaus doorbreekt. Het verwijdert onmiddellijk en voorzichtig het acute probleem van zichtbare roos, vermindert roos veroorzakende microben, kalmeert intensief de overgevoelige hoofdhuid en maakt het beter bestand tegen stressfactoren.
Dermosthétique Anti-Pelliculaire bestaat uit drie producten: shampoo, hoofdhuid lotion en instant verzorging.

Shampooing Apaisant grondig maar zachtjes reinigt de zeer gevoelige hoofdhuid van roos, bevat een effectief antimicrobieel actief ingrediënt om schadelijke microben te verminderen en kalmeert onmiddellijk jeuk en irritaties.

 
Lotion Apaisante is een intensieve lotion voor snelle verlichting van stressreacties en blijvende normalisatie van de overgevoeligheid van de hoofdhuid voor irritaties. Extracten van pepervruchten en schors extracten van de Inga alba mimosa-boom reguleren de talgklieren en voorkomen ontstekingsprocessen.

 

Baume Apaisant is een onmiddellijk ontspannende anti-roosbehandeling van de hoofdhuid, evenals een zachte verzorging van het haar na elke shampoo. Een zeer effectief actief complex harmoniseert de verstoorde processen van huidvernieuwing en kalmeert nerveuze overreacties. De fijnste dameskielolie en paardenkastanje-extract geven het haar een natuurlijke glans en zijdezachtheid.

Het resultaat

Na slechts één applicatie is de zichtbare roos merkbaar verminderd. De beschermende zuurmantel van de hoofdhuid is weer gezond en het haar beschikt over voldoende energie, zodat de kans op haaruitval niet meer aan de orde is. Het haar voelt zacht en glanzend aan en de hoofdhuid voelt lekker ontspannen aan.