Krullend haar – Curl

La Biosthetique Méthode Curl, haarverzorging voor krullend haar.


Krullende haarlokken dansen en zijn in beweging, ze zijn dynamisch en vol leven. Maar soms ook wispelturig, wanneer eigenwijze in plaats van gecontroleerde krullen het beeld domineren. Bovendien heeft krullend  haar en kroeshaar vaak te kampen met droogheid, omdat de natuurlijk verzorgende stoffen van de hoofdhuid niet altijd tot in de haartpunten geraken.

Curl van La Biosthetique geeft dit haar precies wat het nodig heeft, zachte verzorging en losse fixatie, elastische veerkracht en een opwindende look.

Curl Defining Styling Fluid

Zijn de krullen losgeslagen en laten ze zich niet temmen? Curl Defining Styling Fluid kalmeert opstandige krullen, maakt ze handelbaar en houdt ze de hele dag lang glanzend in topvorm. Daarvoor zorgt een briljant team van experts dankzij het speciaal ontwikkelde Bounce Back-polymeer. Het helpt de elasticiteit en veerkracht van krullen op spectaculaire wijze aanzienlijk te verbeteren en de houdbaarheid van de krullen te vergroten. Natuurlijke vochtinbrengende factoren die het haar beschermen tegen uitdrogen, zorgen voor een actieve ondersteuning. Waardevolle Marokkaanse arganolie zorgt voor souplesse en een adembenemende glans zonder de krullen te verzwaren. Krullend en golvend haar wordt prachtig gebundeld en kroes heeft geen kans meer!

Curl Activating Shampoo

Krullen zijn pure vitaliteit, altijd in beweging en een absolute blikvanger. Zolang ze de balans weten te vinden tussen gebundelde controle en dynamische veerkracht. Dat begint al bij het wassen van het haar. Omdat krullend haar de neiging heeft droog te zijn, reinigt Curl Activating Shampoo het extra zacht met milde reinigende bestanddelen. Natuurlijke vochtinbrengende factoren beschermen het diep tegen uitdrogen en revitaliseren het met glanzende soepelheid. Het speciaal geformuleerde Bounce Back-polymeer helpt vermoeide krullen te revitaliseren door niet alleen de elasticiteit en de veerkracht, maar ook de duurzaamheid van de krul aanzienlijk te verbeteren. Weerbarstige krullen worden tijdens het wassen getransformeerd in moeiteloos kneedbare, levendige en zijdeachtig glanzende droomkrullen!

Curl Activating Repair Mask

Hoe wild ze zich soms ook gedragen, krullen zijn eigenlijk heel sensibel en reageren zeer gevoelig. Door de golvende structuur gaan de schubben van de cuticula gemakkelijker openstaan bij krullend haar, waardoor het poreuzer en kwetsbaarder wordt. Met een verzorging op maat herstelt het romige Curl Activating Repair Mask de structuur van gestreste krullen van binnenuit en wordt het haar van buitenaf beschermd. Provitamine B5 brengt intensief vocht binnenin het haar en zorgt voor soepele elasticiteit en een zijdeachtige glans. Tarweproteïne herstelt diepgaand, herstructureert en gaat haarbreuk tegen. Sinaasappelschilwas en een UV-filter beschermen het haar tegen vroegtijdige veroudering en voorkomen structurele schade door invloeden van buitenaf. Het tot in de kern gevoede haar verleidt met levendige veerkracht en expressieve droomkrullen.

Curl Activating Conditioning Spray

Zelfs de levendigste krullen hebben soms gebrek aan energie. Dit is waar de gepatenteerde krulboosterspray een snelle en langdurige oplossing biedt. Nadat deze in het haar is gespoten, gaat de vederlichte lotion direct aan het werk. Een bijzonder elastisch Bounce Back-polymeer omhult het haar zowel zacht als gewichtloos en transformeert het in dynamische krullen met een lange fixatie. Op deze manier krijgt elke afzonderlijke krul haar maximale kracht en komt zij na elke beweging altijd weer perfect terug in vorm. Bovendien bindt Curl Activating Conditioning Spray het hoge vochtgehalte in de haarstructuur, waardoor ongewenst kroezen wordt voorkomen en het haar vitale glans krijgt. Vermoeide structuren worden expressief gebundelde krullen die fascineren met veerkracht en levendigheid.


Hoe ervaart u uw haar?

Madena zorgt voor de juiste diagnose, de gepaste behandeling en de nazorg en styling op maat.