Gemakkelijk te verzorgen haar – Essentiel

Essentiel Classic Shampoo

Milde Reinigung und ein zarter Duft für pflegeleichte Haare, die so schön bleiben sollen, wie sie sind. Mit Classic Shampoo wird tägliches Haarewaschen zum unkomplizierten Ritual für die ganze Familie. Waschaktive Substanzen, unter anderem auf Basis von natürlichem Kokosöl, reinigen Haare und Kopfhaut besonders sanft, pflanzliches Betain versorgt sie mit Feuchtigkeit. Nach der Wäsche ist das Haar mühelos kämmbar und spürbar gepflegt. Es lässt sich optimal frisieren und begeistert mit Elastizität und Glanz. Obendrein tut das Classic Shampoo neben den Haaren auch der Umwelt gut, denn die leere Flasche mit dem Refill Icon kann im La Biosthétique Salon wieder aufgefüllt werden, wodurch stolze 90% Plastik eingespart werden!


Essentiel Classic Conditioner

Zon en wind, stijl- en krultangen, kammen en borstelen… haar heeft wel het een en ander te verduren. De Classic Conditioner zorgt ervoor dat het ondanks de dagelijkse beproevingen niet slap gaat hangen en de natuurlijke vitaliteit verliest. Binnen enkele minuten na het aanbrengen vult een ceramide de poreuze delen van de buitenste schubbenlaag op en wordt schade aan de structuur hersteld. Panthenol verbetert de vochtbinding in het haar en behoudt zo de elasticiteit. Waardevolle plantaardige oliën geven het haar souplesse en voorzien het van verzorgende voedingsstoffen. Het volledig verzorgde haar wordt moeiteloos doorkambaar en bedankt u met een fluweelzacht gevoel en een prachtige glans. Overtuigende resultaten die de Classic Conditioner snel tot een vast onderdeel van uw dagelijkse schoonheidsverzorging zullen maken!

Essentiel Classic Conditioning Spray

Een haar wordt in de loop van de tijd blootgesteld aan verschillende ontberingen. Deze omvatten klimatologische invloeden, omgevingsfactoren en UV-stralen, evenals regelmatige warmtestyling. Dit kan ertoe leiden dat het haar broos en dof wordt of zelfs breekt. De Classic Conditioning Spray is een gepatenteerde verzorgingsoplossing voor beschadigd haar. Simpelweg in vochtig haar gespoten, hecht het zich direct aan de haarstructuur, herstelt beschadigde plekken en gaat haarbreuk tegen. Terwijl tarwepeptiden de haarvezel van binnenuit verzorgen, wikkelt een actief ingrediënt gemaakt van aardappelzetmeel zich rond de buitenkant van het haar om het te beschermen. Bijna met een druk op de knop wordt de haarstructuur in balans gebracht, de doorkambaarheid en weerstand verhoogd. Een combinatie van lipoaminozuren en lipiden zorgt voor extra soepelheid en elasticiteit en voor een levendige glans.


Hoe ervaart u uw haar?

Madena zorgt voor de juiste diagnose, de gepaste behandeling en de nazorg en styling op maat.