Droge hoofdhuid en haar

La Biosthetique Méthode Vitalisante, haar- en hoofdhuidverzorging tegen droge hoofdhuid en droog haar.


Is uw haar breekbaar of jeukt en droge hoofdhuid?

Dat zijn duidelijke tekenen: de hoofdhuid is uit balans! Het haar en de hoofdhuid krijgen te weinig vet en zijn gevoelig. De gevolgen kunnen ernstig zijn en leiden tot haaruitval. De oplossing heet Méthode Vitalisante.
De ontelbare talgklieren die verbonden zijn met het haar en de hoofdhuid produceren te weinig sebum, d.w.z. haar en hoofdhuid krijgen te weinig vet. Hierdoor verliest de hoofdhuid haar biologische evenwicht, het hoofdhuidmilieu wordt verstoord en is gevoelig voor negatieve invloeden van buitenaf, zoals te heet föhnen, zeewater, zon of een verkeerde verzorging. De hoofdhuid jeukt en is trekkerig, het haar verliest zijn glans en elasticiteit en voelt minder soepel aan. Als gevolg daarvan kunnen de haren structureel veranderen en uiteindelijk zelfs uitvallen.

  • Haar- en hoofdhuidverzorging
  • De hoofdhuid wordt in balans gebracht, spanning en jeuk worden gestopt.
  • Ook het haar krijgt zijn natuurlijke balans terug.
  • Hoofdhuid en haar worden soepeler en bieden zo de ideale basis voor een gezonde haargroei.