Droog haar

La Biosthetique Méthode Dry Hair, haarproducten bij droog/uitgedroogd en gestrest haar.


Bij droog haar produceren de talgklieren te weinig talg, waardoor het haar te weinig vet krijgt. Zo wordt het gevoelig voor negatieve invloeden van buitenaf, zoals te heet föhnen, zon, zeewater of een verkeerde verzorging. De hoofdhuid jeukt en is trekkerig, het haar verliest zijn glans en elasticiteit en voelt minder soepel aan. Als gevolg daarvan kunnen de haren structureel veranderen en uiteindelijk zelfs uitvallen.

La Biosthetique haarproducten voor zeer droog en beschadigd haar, de Dry Hair serie is ontwikkeld om de structuur van broos en droog haar langdurig te verbeteren, met een cocktail van zeer effectieve plantaardige stoffen, waaronder woestijnroos, zwarte haver en soja lecithine.  De serie, die bestaat uit shampoo, conditioner, conditioning spray en een masker, vervangt de ontbrekende proteïnen en lipiden in het haar en herstelt de vochtbalans vanaf het eerste gebruik.

Droog en broos haar is niet om te lachen. Eerst komt de haarbreuk en vervolgens ontstaat het gevreesde pluishaar. Zelfs met vettige wortels, komen droge punten heel vaak voor en deze hebben speciale aandacht nodig. De Dry Hair serie focust erop om iedere lok weer in verzorgde conditie te krijgen door verloren proteïnen aan te vullen en te hydrateren. Na slechts eenmalig gebruik van het Shampoo en Conditioner duo, voelt het haar verzorgd, zijdezacht en zoveel gezonder aan. Woestijnroosextract helpt het haar te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, terwijl argan-olie, tarwe micro-proteïnen en mango vitaminen, vetzuren en al het goede toevoegen voor intens glanzend haar.

Shampoo Dry Hair

Lang en steil, wild gekruld of streng. Maakt niet uit. Belangrijk is dat het haar glanst en gezond is. Maar vaak leiden aanleg, een gebrek aan verzorging, de verkeerde producten, stressfactoren zoals droge lucht, te heet föhnen of de zon tot lelijke structurele schade. De gevolgen: droog, bros en zwaar belast haar dat er futloos en vermoeid bij hangt. Het ontbreekt aan sexy glans en bovendien is het moeilijk te moduleren. Het is de hoogste tijd voor een extra portie vocht! De zachte hydraterende shampoo rekent af met borstelig, dof en droog haar en zorgt weer voor heerlijke souplesse, een zijdeachtige glans en bescherming. Bovendien tovert hij een rustige haarstructuur te voorschijn. Het geheim ligt in een unieke lipidencocktail. Het onmiddellijke hydro-lipide-effect verleent tot 34% meer souplesse. Het hydro-lipide-effect op lange termijn zorgt voor 24 uur souplesse. Het herstellende hydro-lipide-effect werkt na 5 wasbeurten al structuuropbouwend. Je geliefde haar laat zich weer heel gemakkelijk moduleren en ruikt heerlijk fris naar bergamot, rabarber, perzik, meiklokjes, roos of jasmijn. Deze geur werd – exclusief voor La Biosthétique Paris – gecreëerd door een internationaal werkzame geurontwerper.


Dry Hair Conditioning Spray

Gebrek aan of verkeerde verzorging, droge lucht, te heet föhnen, schadelijke UV-stralen – het gevolg is structuurbeschadigd haar. In plaats van glans, kracht, veerkracht en vitaliteit ziet het haar er dof en broos uit en laat het zich heel slecht moduleren. Tijd voor een snelle en directe oplossing! De Conditioning Spray maakt structuurbeschadigd haar onmiddellijk weer soepel, speels moduleerbaar en verleent in no time een geweldige glans. De spray verhoogt het weerstandsvermogen van het haar, maakt beschadigde plekken in de structuur glad en versterkt ze opnieuw. Haarbreuk en splijten behoren tot het verleden. Snel te gebruiken, zonder uitspoelen en met onmiddellijk effect dankzij de uiterst werkzame proteïnen en de revolutionaire lipidencocktail. Het onmiddellijke hydro-lipide-effect verleent tot 34% meer souplesse. Het hydro-lipide-effect op lange termijn zorgt voor 24 uur souplesse. Het herstellende hydro-lipide-effect werkt na 5 wasbeurten al structuuropbouwend. Opvliegende, statisch opgeladen haren zijn geen punt meer. Je geliefde haar krijgt voelbare elasticiteit, laat zich weer heel gemakkelijk moduleren en ruikt heerlijk fris naar bergamot, rabarber, perzik, meiklokjes, roos of jasmijn. Deze geur werd – exclusief voor La Biosthétique Paris – gecreëerd door een internationaal werkzame geurontwerper.

Dry Hair Conditioner

Zeer droog haar is vaak het gevolg van uiterlijke stressfactoren zoals een verkeerde verzorging, droge lucht, te heet föhnen of (foutief uitgevoerde) chemische behandelingen. Het haar hangt dof en futloos naar beneden, het ontbreekt aan natuurlijke glans en iedere eventuele styling mislukt. De herstellende intensieve, verzorgende conditioner zorgt voor een vochtboost en glanzend zijdezacht haar. Droog, bros en onhandelbaar haar verandert na een aantal minuten weer in een indrukwekkende, soepele haarpracht met een zijdeachtige glans. Bovendien geeft het ook veel vocht en effectieve bescherming. Beschadigingen in de haarstructuur worden razendsnel gecompenseerd en het oppervlak glad gemaakt. Het haar krijgt weer zijn oorspronkelijke flexibiliteit terug, is weer merkbaar zacht en ziet er wonderwel hersteld uit, als na een korte vakantie. En dit alles, zonder onnodig te verzwaren. Het geheim zit in een innovatieve lipidencocktail. Het onmiddellijke hydro-lipide-effect verleent tot 34% meer souplesse. Het hydro-lipide-effect op lange termijn zorgt voor 24 uur souplesse. Het herstellende hydro-lipide-effect werkt na 5 wasbeurten al structuuropbouwend. Droog, bros, weerbarstig haar krijgt weer veerkracht en elasticiteit. Bovendien ruikt het haar heerlijk naar bergamot, rabarber, perzik, meiklokjes, roos of jasmijn. Deze geur werd – exclusief voor La Biosthétique Paris – gecreëerd door een internationaal werkzame geurontwerper.


Hoe ervaart u uw haar?

Madena zorgt voor de juiste diagnose, de gepaste behandeling en de nazorg en styling op maat.