Behandelingen

BEHANDELINGEN VAN DE HOOFDHUID

GEVOELIGE HOOFDHUIDBEHANDELING

Soms kunnen we allemaal een gevoelige hoofdhuid ervaren. Dit kan veroorzaakt worden door verkeerde thuiszorg, stress of medicatie om er maar een paar te noemen. Ervaar de zachte, kalmerende shampoo die is ontworpen om irritaties van de hoofdhuid te verzachten en te verminderen en de gevoeligheid te verminderen. Gevolgd met een leave-in hoofdhuidlotion om zenuwuiteinden te ontspannen en irritaties te verminderen.

KALMERENDE HOOFDHUIDBEHANDELING

De gevolgen op lange termijn van een droge, strakke hoofdhuid kunnen worden gezien door een verlies van conditie van het haar. Haar kan er droog, broos en onbehandeld uitzien, de strakheid van de hoofdhuid voorkomt dat het haar volledig doorgroeit. Deze ultieme hoofdhuidbehandeling combineert warme, kalmerende oliën om stress, spanning en irritatie te verminderen. Haar groeit gemakkelijk door. Deze behandeling wordt gevolgd door een leave-in-hoofdhuidlotion die het gevoel van beklemming verlicht en de natuurlijke lipiden van de hoofdhuid bevordert.

DIEPE ZUIVERENDE HOOFDHUIDBEHANDELING

Een complete diepe reiniging voor een vette, vochtige en verstopte hoofdhuid. Deze dieptereiniging van de hoofdhuid verwijdert ongewenste blokkades die kunnen voorkomen dat het haar volledig doorgroeit. De hoofdhuid voelt onmiddellijk verkwikt en verfrist aan.

GEEN BEHANDELING MET ROOS MEER

Een zacht, niet-agressief exfoliërend masker wordt op uw hoofdhuid aangebracht om vervelende schilfers te verwijderen en irritaties te verzachten en te kalmeren. Een op maat gemaakte lotion voor na de behandeling wordt vervolgens aangebracht om een ​​gezonde hoofdhuid te behouden.

PSORIASISBEHANDELING

Psoriasis is een aandoening waarbij uw hoofdhuid droog, gevoelig en geïrriteerd kan aanvoelen met ongewenste schilfers. Hoewel er geen permanente genezing is, erkennen we dat we de hoofdhuid kunnen kalmeren en kalmeren en de schilfers kunnen verminderen. De hoofdhuid wordt gekalmeerd met warme oliën en vervolgens zal een zacht scrubmasker helpen om lelijke schilfers te verwijderen. De hoofdhuid voelt kalm, ontspannen en gekalmeerd aan.

BEHANDELING VAN HAARUITVAL

Haaruitval is een ongelukkige zorg in ons dagelijks leven en meer van ons lijden. Drukke levens, stress, ziekte, medicatie en zelfs onze voeding kunnen ervoor zorgen dat het haar verzwakt, afneemt en zelfs tot haaruitval leidt. Er zijn behandelingen beschikbaar om aan uw individuele behoeften te voldoen en wij zullen u hierover volledig adviseren. Als het nodig is, zullen we een nazorgprogramma opstellen, zodat u uw haar- en hoofdhuidproblemen thuis kunt blijven behandelen. De behandeling tegen haarverlies omvat ook een föhn en een ontspannende hoofdhuidmassage. Bij veel van onze haaruitvalbehandelingen adviseren wij u om binnen 3-4 maanden resultaat te verwachten.

BEHANDELINGEN VAN DE HOOFDHUID

Fijn haar

Fijn haar is bijzonder gevoelig. Wanneer de schubben niet gesloten zijn wordt het binnenste van het haar beschadigd. Het fijne haar verliest daardoor nog extra aan elasticiteit, veerkracht, volume en body. Het haar lijkt slap en is niet meer stabiel.

GEkleurd haar

Haarkleur opent de schubben om pigmenten binnen te laten. Hierdoor is het haar gevoeliger en kan het minder goed invloeden van buitenaf aan. De haarkleur verbleekt te vroeg.

KRULLEND HAAR

Om krullend haar te temmen zijn de juiste producten nodig. De natuurlijke verzorgende stoffen geraken door de bochtige wegen niet altijd vanaf de hoofdhuid tot in de haarpunten. De krullen verliezen verrkracht en gaan pluizen in plaats van mooi samen te bundelen.

DROOG HAAR

Droog haar is vaak poreus en niet veerkrachtig. De schubben staan ver uit elkaar waardoor het haar vet en hydratatie verliest. Het haar is ruw en laat zich slecht vormen. Kleur houdt niet en het haar ziet er vaal uit

FRIZZY HAAR

Vooral in het koude seizoen verliest haar veel vocht. Wanneer er een hoge luchtvochtigheid is, gaat het haar kroezen. Het haar is wispelturig, weerbarstig en moeilijk te stylen.

LANG HAAR

U wil uw haar laten groeien

Lang haar heeft ongeveer 3 jaar nodig om te groeien. Vooral het onderste deel heeft al veel moeten doorstaan zoals föhnlucht, kammen, de zon, vuil- en stofdeeltjes, … . Al deze zaken beïnvloeden de kwaliteit van het haar. Het ziet er dof en droog uit en wordt broos met haarbreuk en splijten tot gevolg.