OIL THERAPY

MADENA

De salonbehandeling voor mooi, gezond en glanzend haar.

De nieuwe olietherapie van La Biosthétique is een diepconditionerende salonbehandeling van ervaren experts die de vitale olie- en vochtreservoirs van het haar duurzaam aanvult met waardevolle natuurlijke oliën en verzorgende balsems. Dit herstelt de natuurlijke levendigheid, elasticiteit en kracht van het haar – droog, broos haar en gespleten punten behoren tot het verleden dankzij Oil Therapy van La Biosthétique.

Oliën versterken het uiterlijk van het haar - hoe werkt dit?

Sinds de oudheid worden huid- en haarverzorgingsoliën in alle culturen zeer vereerd vanwege hun ongelooflijke effect. In dit hightech-tijdperk met zijn wetenschappelijke formuleringen genieten oliën een comeback als natuurlijke verfraaiers. Met een kleine, maar niet onbelangrijke beperking: natuurlijke plantaardige oliën zitten vol goede ingrediënten, maar de toepassing ervan kan problematisch zijn. Na de activeringstijd zijn de oliën niet zo gemakkelijk te verwijderen. Vaak moet je je haar meerdere keren wassen zodat het zo los zit als je zou willen. Met als resultaat dat een groot deel van de heerlijke verzorgende stoffen uit het haar wordt verwijderd en met de shampoo in de afvoer verdwijnt. Dit is niet het geval met Expert Treatment Oil Therapy in uw La Biosthétique-salon – omdat oliebehandelingen een decennialange traditie hebben bij La Biosthétique:

Step 1 (Volume/Vital Oil): In de eerste stap maakt een kleine truc de voedende olie hydrofiel. Het behoudt nog steeds al zijn waardevolle actieve ingrediënten, conditioneert het haar diep met vetzuurderivaten en dringt diep door in de vezelige laag. 

Step 2 (Volume/Vital Cream): Na 10 minuten wordt het haar extra behandeld met een crèmebalsem die elk haar omhult met een organische beschermende coating en het effect en de fixatie van de olie versterkt. Overtollig product wordt aan het einde van de behandeling gewoon weggespoeld met water.

Het resultaat: sensationele elasticiteit, ongelooflijke zachtheid en spectaculaire glans.

Producten overzicht

Oil Therapy Cream

Voedende en regeneratieve intensieve verzorging voor fijn tot dik haar.

Oil Therapy Cream voorziet het haar van voedende lipiden en een extra portie vocht, herstelt alle soorten structurele schade en verbeter hierdoor blijvend de kwaliteit van het haar. Hierdoor is het haar gemakkelijk te kammen, super zijdeachtig en glanzend.

Oil Therapy Conditioning Spray


Voedende conditionerende spray voor fijn tot dik haar.

Oil Therapy Conditioning Spray voorziet het haar van voedende lipiden, compenseert structurele schade, zorgt voor gemakkelijke kambaarheid en maakt het haar zacht en glanzend zonder het volume te beïnvloeden.