Roos en Schilfertjes

La Biosthetique Méthode Dermosthetique Anti-Pelliculaire, hoofdhuidverzorging tegen roos en schilfertjes.


Werkzaam concept tegen schilfertjes.
Schilfertjes zijn een vervelend, maar geen onoplosbaar probleem. Ze ontstaan op het moment dat de hoofdhuid uit balans is geraakt,  door stress, te weinig slaap of door verkeerde voeding. Schilfertjes kunnen bij een zeer gevoelige hoofdhuid leiden tot chronische problemen. Ondanks tijdelijk succesvolle behandeling treedt er vaak een terugval op.
Dermosthetique Anti-Pelliculaire ontwikkelde een innovatieve, zeer wetenschappelijk programma voor de gevoelige hoofdhuid, die permanente schilfers met een multi-actieve benadering  zeer effectief aangepakt. Het bestaat uit drie producten: shampoo, hoofdhuid lotion en instant balsem. Het resultaat is na slechts een toepassing fantastisch, de schilfers zijn veel minder zichtbaar. De zuurmantel van de hoofdhuid is weer intact, en het haar is voorzien van voldoende energie en het risico op haarverlies is afgewend. Het haar glanst zacht en de hoofdhuid voelt aangenaam ontspannen.