Anti-Age

Shampooing Actif

Haar- en hoofdhuidverzorging aan de grens van de geneeskunde! La Biosthétique gaat de strijd aan tegen de tekenen van de tijd – met een volledig anti-agingconcept op celbiologische basis. Als een duik in een verjongingsbron! Leeftijd stopt ook niet voor het haar en de hoofdhuid. Aangezien het verouderingsproces maar voor 30% genetisch is bepaald, en tot 70% afhangt van externe factoren, kan men met de juiste zorg enkele zaken doen om de veroudering te vertragen. Shampooing Actif reinigt hoofdhuid en haar op bijzonder milde wijze en voorziet de hoofdhuid reeds tijdens het wassen van verjongende cel-actieve werkzame stoffen. De door UV-straling opgewekte en voor het haar zeer agressieve vrije radicalen worden op non-actief gezet. Hierdoor worden hoofdhuid en haar beschermd tegen verouderingsprocessen. Bovendien versterkt een natuur identieke ceramide in combinatie met keratinebouwstenen de gevoelige haarstructuur en beschermt het tegen vroegtijdige slijtage. De verzorgende aandelen in de anti-aging shampoo voor fijn haar verzwaren niet, maar bouwen de veerkracht en het volume opnieuw op. Dermosthétique® Anti-Age heeft met twee types van cel-extracten actief invloed op de oorsprong en de oorzaken van de veroudering van de hoofdhuid. Fyto-celextracten: voor bescherming, regeneratie en ondersteuning van de moedercellen Glyco-celextracten: voor het jong houden van huid en haar Shampooing Actif voor jonger en voller haar met glans en veerkracht!

Elixir Anti-Chute Premium

Bestrijd tekenen van tijd – met het innoverende en revitaliserende hoofdhuidproduct, Elixir Anti-chute.

De leeftijd spaart de hoofdhuid niet. Omdat het verouderingsproces slechts voor 30 procent genetisch is, maar voor 70 procent afhankelijk van externe invloeden, kun je met de juiste zorg best wel wat doen. Gebruik Elixir Anti-Chute om de hoofdhuid te revitaliseren en voor jonger ogend haar. Geïnspireerd door anti-aging gezichtsproducten, optimaliseert Elixir Anti-Chute de jeugdige uitstraling!

Thérapie Anti-Chute Premium

Haarkwaliteit is geen kwestie van leeftijd!

 • De oorzaken van afnemende haardichtheid kunnen talrijk en gevarieerd zijn: stress, hormonale factoren of natuurlijke verouderingsprocessen. De afname van de productiviteit van de stamcellen van de haarzakjes speelt altijd een dominante rol. Deze stamcellen zijn de doorslaggevende starters voor actieve haargroei. Een andere factor is een versuikering van het bindweefsel, die toeneemt naarmate we ouder worden en bekend staat als glycatie. Dit leidt tot verharding van het weefsel, wat betekent dat de hoofdhuid elasticiteit verliest en niet goed van voedingsstoffen kan worden voorzien. 
  HET GEVOLG: het haar wordt dunner en naarmate dit vordert, valt het volledig uit. Op een wetenschappelijk gedocumenteerde basis van medicinaal en celbiologisch onderzoek is Thérapie Anti-Chute Premium erin geslaagd een nieuwe mijlpaal te zetten in de strijd tegen alle oorzaken van vroegtijdige haarveroudering en haaruitval. 
  HOE HET WERKT: twee verschillende werkingsmechanismen bestrijden actief erfelijk, hormonaal, tijdelijk en fragmentarisch haarverlies.
 • De stamcellen die belangrijk zijn voor de haargroei worden gereactiveerd en uitgebreid beschermd. 
 • Beschadigende verharding van het weefsel door afgezette suikers wordt volledig verwijderd en het weefsel wordt beschermd tegen nieuwe verharding.
 • De melanineproductie wordt gestimuleerd en voortijdige vergrijzing van het haar wordt voorkomen. 
  HET RESULTAAT: Minder haaruitval
 • Meer haar kwaliteit
 • Merkbaar sterker haar
 • Langer behoud van de natuurlijke haarkleur

Elixir Anti-Grey

Met behulp van een gepatenteerd, klinisch getest actief ingrediënt, verklaart Elixir Anti Grey de oorlog tegen grijs haar. Het unieke actieve ingrediëntencomplex Anti Grey heeft een drievoudige werking. Een klinisch getest biomimetisch peptide werkt als een pigmentatieversterker. Het activeert de natuurlijke melanineproductie van de haarpapil om de oorspronkelijke, natuurlijke haarkleur te herstellen. Extract van kaarsbladeren beschermt langdurig de gevoelige melanocyten (pigmentvormende cellen van het haar) en draagt zo bij aan een aanzienlijk vertraagde veroudering, wat het vergrijzingsproces van het haar merkbaar vertraagt. Bovendien wordt het natuurlijke beschermingsmechanisme tegen de agressieve invloeden van cel beschadigende vrije radicalen aanzienlijk ondersteund. Het zichtbare resultaat na drie maanden bij, idealiter dagelijks gebruik: veel minder grijs haar. Bovendien voorziet een minerale energizer van de medicinale edelsteen malachiet de haarpapil en dus het haar van vitale sporenelementen. Het haar wordt gerevitaliseerd en krijgt zijn natuurlijke kracht terug. Zonder het gebruik van kunstmatige kleurpigmenten krijgt en behoudt het haar de jeugdige uitstraling van zijn natuurlijke haarkleur.


Hoe ervaart u uw haar?

Madena zorgt voor de juiste diagnose, de gepaste behandeling en de nazorg en styling op maat.