i

Hoofdhuid veroudering en haargroei probleem

La Biosthetique Méthode Dermosthetique anti-aging, zeer hoogwaardige haar- en hoofdhuidverzorging tegen de hoofdhuidveroudering.


Ook uw haar en uw hoofdhuid worden ouder. Treed tijdig op tegen de typische verouderingsverschijnselen. Hoe vroeger U met de juiste verzorging begint, hoe beter. De producten van het cel actieve anti-ageing gamma van Dermosthétique werken als een verjongingsbron voor haar en hoofdhuid. Stralend haar dankzij de extracten uit plantencellen Deze methode is een efficiënte anti-agingverzorging voor het haar van personen vanaf 35 jaar. In de diepte werkzame extracten uit plantencellen ontspannen en regenereren de hoofdhuid. Daardoor worden ook de haarfollikels verstevigd, de groeicycli van de haren worden verlengd en het haar blijft langer jong.

  • Dermosthétique voor ouder worden haar
  • Plantencelextracten ontspannen en regenereren de hoofdhuid.
  • Het haar wordt versterkt en blijft langer jong.
  • Tegen haarbreuk en gespleten haarpunten.
  • Voor meer volume en grip.
  • Haarbreuk en gespleten haarpunten behoren voorgoed tot het verleden.
  • Haaruitval wordt gereduceerd.
  • Het haar verkrijgt meer volume en handzaamheid.