Protection Cheveux Complexe- PCC

MADENA

Hoe chemische behandelingen nu heel zachtaardig worden

Bescherming Cheveux Complexe is een nieuwe dimensie in haarcosmetica. Een echte mijlpaal in onderzoek en ontwikkeling van La Biosthétique: het revolutionaire complex van actieve ingrediënten beschermt, herstructureert en verzorgt het haar zowel van binnen als van buiten tijdens en na chemische behandelingen. De haarstructuur wordt blijvend vernieuwd, het haar wordt geconditioneerd en verzegeld en krijgt zijn natuurlijke schoonheid terug.

De nieuwe formule om haarbreuk tegen te gaan

Bleekmiddelen, kleuren en permanenten hebben allemaal één ding gemeen: maar om blijvende resultaten te bereiken, moeten bepaalde structuren in het haar worden doorbroken. Bleekmiddel breekt de natuurlijke haarkleur af, terwijl kleur nieuw pigment afzet. Permanent veranderen de structuur en vorm van het haar .. Ook al verloopt alles soepel tijdens deze behandelingen, ondanks beschermende en conditionerende actieve ingrediënten, er is altijd een probleem geweest. In het netwerk waarin keratine, de belangrijkste bouwsteen van het haar, is ingebed, zijn er vaak breuken in sommige delen waardoor het haar op bepaalde plaatsen gevoeliger en zwakker wordt.

De innovatieve formuleringen van PCC zijn gemaakt om precies deze bijwerking te vermijden: ze maken nu het onmogelijke mogelijk: een geconcentreerd moleculair beschermingscomplex vult gaten in het haarnetwerk, ook wel zwavelbruggen genoemd, tijdens de verwerkingstijd van bleekmiddel, kleur en permanenten, en zet nieuwe af keratine in deze gaten of breuken in de structuur.

Zonder de bescherming van Cheveux Complexe

 • Er kunnen zwavelbruggen opengebroken zijn (oxidatieschade) ·
 • Gaten in de haarstructuur door vermindering van de hoeveelheid keratine in het haar (materiaalverlies) ·
 • Ruw en beschadigd haaroppervlak

Met de bescherming van Cheveux Complexe

 • Bescherming en vorming van zwavelbruggen
 • Keratine in het haar blijft behouden.
 • Het oppervlak van het haar wordt geregenereerd en beschermd

Het resultaat

 • Proven to significantly reduce hair breakage.
 • Much stabler, more resistant hair.
 • Protection and renewal of the molecular hair structure from within.
 • 20 % more softness.
 • Healthy and naturally beautiful hair.

 

Bescherming Cheveux Complexe in uw La Biosthétique Salon

Je haar behandelen met Protection Cheveux Complexe in de salon La Biosthétique verloopt in drie stappen:

Complexe1:

Complexe 1 Concentrate wordt tijdens de chemische behandeling toegevoegd om het haar te herstructureren en te beschermen.

Complexe2:

Na de chemische behandeling volgt een herstructurerende en beschermende conditioneringstoepassing met Complexe 2 Spray + Mask Intense.

Complexe3:

Zet de bescherming en verzorging thuis voort. Regelmatige thuisapplicatie van Complexe 3 Spray en Mask Vital / Volume na de salonbehandeling zorgt ervoor dat de resultaten van Protection Cheveux Complexe lang aanhouden. Garandeert een voortreffelijke glans, sterke elasticiteit en een strakke body.

Nabehandeling thuis

De nabehandeling met een structuurversterkende en verzegelende werkstofspray en een haarmasker dat de buitenste haarlagen afsluit en het haar voedt met waardevolle conditioners uit Moringa-zaad, zijde en cactus zorgt voor nog meer versterkende verzorging. Om ervoor te zorgen dat het haar sterk, elastisch en glanzend blijft, raden we de 2-fasen thuisverzorgingssets Protection Cheveux Complexe 3 Vital of Protection Cheveux Complexe 3 Volume aan. Beide bestaan uit een spray met het moleculaire beschermingscomplex voor langdurige regeneratie van de vezelstructuur en een masker voor het versterken van de verzorging van de buitenste cuticula van het haar.

Toepassing: Spray Complexe 3 Spray sectie voor sectie in vochtig haar. Leave-in product. Direct daarna Complexe 3 Mask Vital / Volume aanbrengen. Spoel alle producten na 10 minuten grondig uit.