Methode Sensitive

Shampooing Lipokérine E

Ze jeukt, ze spant, ze brandt: een gevoelige hoofdhuid kan heel vervelend zijn. Extra zacht, extra mild, extra verzorgend – behoedzamer kan een shampoo voor een gevoelige hoofdhuid niet zijn. Shampooing Lipokérine E kalmeert de geïrriteerde hoofdhuid en het gevoelige haar reeds tijdens het wassen met waardevolle ingrediënten. Fijne plantaardige lipoaminozuren bouwen de kwaliteit van het haar weer op. Opvliegend haar? Wordt snel getemd. Hiervoor zorgen de antistatische eigenschappen in de opbouwende shampoo voor een gevoelige hoofdhuid. Statische elektriciteit van het haar wordt tegengegaan, het gevoelige haar is weer perfect doorkambaar en moduleerbaar. Edele extracten van wierook en actieve panthenol hebben een kalmerend effect op de hoofdhuid en verminderen huidirritatie. De opbouwende shampoo verwent de geïrriteerde hoofdhuid, normaliseert het hoofdhuidmilieu en bouwt de belangrijke zuurbeschermingsmantel weer op. Het verwachte aangename hoofdhuidgevoel is onmiddellijk voelbaar. De hoofdhuid herwint haar volledige functionaliteit – de ideale omstandigheden voor gezond, mooi haar. Shampooing Lipokérine E herstelt het natuurlijke evenwicht en schenkt opnieuw welzijn aan de gevoelige huid!

Babybios

Het zachte kinderhaar kan zichzelf nog niet genoeg beschermen en heeft daarom een heel bijzondere, op het gevoelige haar afgestemde, liefdevolle verzorging nodig. Babybios legt zich als een zachte beschermende film op het haar, zonder vet te maken. Het vaak ’trekkende’ haar laat zich heel eenvoudig kammen. Het wint aan elasticiteit, de geliefde krullen van kinderen beginnen te springen. Bij langdurig gebruik bevordert Babybios consequent de natuurlijke vorming van de krullen – en niet alleen bij kinderen. Babybios is ook de ideale, verzorgende fresh-upspray voor volwassenen die dol zijn op krullen of een veerkracht versterkende, verzorgende föhnlotion. Vetzuurderivaten en essentiële oliën van fijne kamille en ontspannende lavendel verzorgen de hoofdhuid en geven het haar een natuurlijke aangename geur. Het is dus ook perfect geschikt voor het opfrissen van de haren tussen twee wasbeurten door. Een aangenaam neveneffect is de preventieve bescherming tegen hoofdluis. Babybios, de allrounder voor moeder en kind mag in geen enkele badkamer ontbreken.


Visarôme Dynamique E

Innerlijke spanning en stress leiden snel tot spierspanningen en geïrriteerde zenuwen, en wel in het centrum van de stress – in ons hoofd. De hoofdhuid is ook meteen van de partij: hij wordt gevoelig en reageert met een gevoel van spanning, roodheid en jeuk. Een geïrriteerd hoofd heeft onmiddellijk hulp nodig. Het kalmerende aromacomplex Visarôme Dynamique E brengt de hoofdhuid opnieuw tot rust. Puur natuurlijke en heerlijk fruitig frisse etherische oliën uit bittere sinaasappelschil, bergamotvruchten, mandarijnenschil, palmarosa- en citronellagras en kruidig tijmkruid kalmeren intensief de nerveuze hoofdhuid en de geïrriteerde zenuwen. Ze maken gespannen spieren los en lossen dus blokkades op in de stofwisseling. De natuurlijke hoofdhuidfuncties worden dankzij het egaliserende aromacomplex gestimuleerd, waardoor het haar zich heerlijk kan ontplooien en groeien. Met Visarôme Dynamique E is de hoofdhuid weer diep ontspannen, net als na een korte olfactorische reis. Visarôme Dynamique E helpt de hoofdhuid, het haar en de ziel terug ontspannen harmonie te vinden.

Lotion Ergines E

Een geïrriteerde hoofdhuid kan heel verschillende oorzaken hebben: stress, spanning, foutieve verzorging en een natuurlijk aanleg voor gevoeligheid. Ongeacht de oorzaken, de gevolgen zijn hetzelfde: jeuk, spanningsgevoel, irritaties en rode vlekken. Lotion Ergines E verlicht alle symptomen van een geïrriteerde hoofdhuid in een oogwenk en zorgt voor een snelle normalisering van de hoofdhuidconditie. De fenomenale werking van Ergines E is gebaseerd op het door La Biosthétique ontwikkelde werkstoffencomplex Complexe Sensitif. Bij gebruik kan een vermindering van reeds 54% van de roodheid van de huid worden aangetoond. Complexe Sensitif kalmeert de zenuwen, vermindert reeds bestaande irritaties en bevordert de genezing van sterk geïrriteerde hoofdhuidgedeelten. Het heeft een ontzwellend en lokaal ontstekingsremmend effect. De hoofdhuid wordt meer en meer resistent tegen irritaties. Dit resulteert in een duurzaam en aangename ontspannen hoofdhuidgevoel. De hoofdhuid herwint haar normale functionaliteit – de ideale omstandigheden voor een gezonde haargroei en mooi, moduleerbaar haar.