Methode Regenerante

MADENA

Het geheim van vitale uitstraling en een frisse uitstraling is vaak de juiste verzorging op het juiste moment! De nieuwe Crème Vitalité en het revitaliserende olieconcentraat Elixir Vitalité zorgen voor een jeugdige uitstraling op elke leeftijd. Activerende actieve ingrediënten van Moeder Natuur versnellen het herstel van de huid, stellen haar in staat snel te herstellen van alledaagse stress en geven haar nieuwe frisheid en veerkracht.

In de winter reageren mensen op de veranderingen in de omgeving, zoals minder licht, koudere temperaturen en droge verwarmingslucht in de kamers, zowel qua stemming als qua uiterlijk. Het lichaam heeft geen energie, de huid ziet er bleek en dof uit. Dit resulteert in een gevoel van beklemming of droge schilfers op de huid. Maar ook andere seizoensfactoren beroven de huid van haar vitale uitstraling: door gebrek aan lichaamsbeweging, een onevenwichtige voeding en / of een hectische levensstijl verliest de huid af en toe haar natuurlijke frisheid. Het celmetabolisme is langzamer, de vorming van nieuw collageen wordt verminderd, de cellen missen vitale vetzuren als voedingsstoffen. La Biosthétique herstelt de vitaliteit van de huid. De grondstoffen en natuurlijke stoffen van deze moderne huidverzorging verbeteren de huidconditie, versterken de weerstand en zorgen voor een betere uitstraling van de huid.

Twee verzorgingsproducten voor elk huidtype

Crème Vitalité en Elixir Vitalité, de twee nieuwe verzorgingsproducten van La Biosthétique, stimuleren de vitale functies van de huid met natuurlijke actieve ingrediënten en regenereren zo de huidstructuur. Ze beschermen ook tegen milieuvervuiling en herstellen de veerkracht van de huid. Beide producten gaan vroegtijdige huidveroudering tegen – voor alle huidtypes. Hoe werkt dit? Met de juiste actieve ingrediënten!

 

Er stralend jonger uitzien is een kwestie van actieve ingrediënten

De revitaliserende 24-uurs intensieve verzorging Crème Vitalité is gebaseerd op vier natuurlijke hoofdbestanddelen: enerzijds gevleugelde kelp, een speciaal soort bruine algen uit Bretagne dat de celcommunicatie verbetert en zo vroegtijdige huidveroudering tegengaat. De huidstructuur is zichtbaar verbeterd. Daarnaast is er sneeuwkrokus, extract van de bol van Crocus Chrysanthus Cream Beauty, een van de meest populaire vroege bloeiers van het jaar als symbool van een nieuw begin en jeugd. Dit extract stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in het bindweefsel, die de huid ook elasticiteit en veerkracht geven. Zo wordt het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid gestimuleerd.
Een cel- en DNA-beschermingscomplex van rijst, suikerbiet en rozemarijnextract vervult de taak van een celactieve radicalenvanger: de natuurlijke antioxidant stimuleert de snelle regeneratie van cel- en DNA-schade. Door deze combinatie wordt de huid gekalmeerd en gestabiliseerd. Karitéboter van de noten van de West-Afrikaanse sheaboom is eindverantwoordelijk voor de intensive care. Het is rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren en vitamines en biedt zo bovendien een natuurlijke bescherming tegen milieuvervuiling. Na slechts twee weken is de huid aanzienlijk elastischer en ziet ze er jonger en stralender uit.

Het revitaliserende olieconcentraat Elixir Vitalité omhult de huid met voedende verzorgende stoffen: het concentraat geeft de huid essentiële voedingsstoffen, zorgt voor een natuurlijke, revitaliserende celbescherming en activeert de celvernieuwing, wat resulteert in een mooie en stralende huid. Het geheim zit hier ook in de combinatie van actieve ingrediënten.

Het geheim van het effect is te danken aan moeder natuur

De bruine algensoort van de gevleugelde kelp revitaliseert ook de huid en verbetert de huidstructuur. Daarnaast is er een reparatie- en beschermingscomplex van zwarte bessenzaadolie, zonnebloemolieconcentraat en ballonwijnextract. Zwarte bes-zaadolie versterkt de huidbarrière met omega-3 / -6-vetzuren en beschermt gestrest weefsel. Zonnebloemolie, die rijk is aan essentiële vetzuren en vitamines, stabiliseert deze huidbarrière, zelfs bij een zeer droge huid. En het extract van de ballonwijnstok is kalmerend en voorkomt ontstekingsreacties van de huid. Het cel- en DNA-beschermingscomplex van rijst-, suikerbiet- en rozemarijnextract is verantwoordelijk voor de snelle regeneratie van celbeschadiging en zit zowel in Creme Vitalité als in Elixir Vitalité. Het lupinezaad extract verbetert de collageenstructuur van het bindweefsel. Het gaat ontstekingsreacties tegen en zorgt voor een stevigere huid.

Gecombineerd revitaliserend effect

Deze combinatie van actieve ingrediënten verzacht de droge huid en behoudt de jeugdige uitstraling van de huid, ongeacht uw leeftijd: breng gewoon een tot twee druppels Elixir Vitalité aan op de vochtige huid van gezicht, hals en decolleté en masseer het in. Idealiter kan Elixir Vitalité ook worden gebruikt naast La Biosthétique gezichtsverzorging in de winter en voor de zeer droge huid. De veerkracht van de huid wordt aanzienlijk verhoogd door de gecombineerde toepassing van de intensieve verzorgende crème Creme Vitalité en het olieconcentraat Elixir Vitalité. Als gevolg hiervan helpen beide producten afzonderlijk en in combinatie voor alle huidtypes.