Botanique Pure Nature Hair

Botanique puur natuur
De kracht van planten voor haar en huid


Botanie, de oudste tak van de biologie, is de studie van de structuur en functie van planten. Bij Laboratoire Biosthétique is het gecombineerd met fytotherapie, de eeuwenoude wetenschappelijke belangstelling voor de genezende eigenschappen van planten. Het is magie en medicijn, zorgt voor gezondheid en verlichting, schoonheid en bescherming – alles van de natuur – van de kracht van planten.

Het nieuwe La Biosthétique-assortiment Botanique Pure Nature is een eerbetoon aan de verbluffende kracht van de natuur: de huid- en haarverzorgingsproducten bereiken hun effecten uitsluitend met het gebruik van waardevolle plantenextracten:

Deze 100% gecertificeerde veganistische natuurlijke cosmetische reeks voor haar en huid is vrij van dierlijke ingrediënten, parabenen, minerale olie, siliconen, sulfaten en alcohol.
Natuurlijk veilige schoonheid
“Waar mogelijk geven we de voorkeur aan natuurlijke actieve ingrediënten.We zijn ervan overtuigd dat effectprincipes die zich aanpassen aan de aard van haar en huid op de lange termijn de beste resultaten opleveren.Het doel was om de kracht van planten te gebruiken om ons eigen assortiment te creëren. We zijn geïnspireerd door duizenden jaren fytotherapie (kruidengeneeskunde) .We hebben dit basisidee toegepast op cosmetica in de vorm van Botanique Pure Nature. Onze actieve ingrediënten worden beoordeeld op basis van hun effect en intensiteit. “

Botanique Pure Nature is een haar- en huidverzorgingslijn die trots natuurlijke, duurzame ingrediënten bevat, iets dat wordt weerspiegeld door vier labels:

100% gecertificeerde natuurlijke cosmetica – 100% puur natuur

100% vegan – vrij van dierlijke ingrediënten

100% halal – productie volgens halal-criteria

100% wereldwijde sociale verantwoordelijkheid – voor wereldwijde duurzaamheid