Volume

La Biosthetique  Volume, haar- en hoofdhuidverzorging bij fijn haar.


Bij fijn haar is de schubben laag op de haar vaak niet meer gesloten. Hierdoor wordt de haarkern geraakt. De gevolgen: het haar verliest aan veerkracht, elasticiteit, volume en massa. Het haar ziet er slap en onverzorgd uit.

Wie fijn haar heeft, kent deze problemen maar al te goed: geen volume, amper in model te brengen en vaak helpt enkel de betrouwbare snelle paardenstaart. Het gamma “Volume”zijn zeer doeltreffende producten en zorgen bij fijn haar gegarandeerd opnieuw voor kracht.
La Biosthetique Volume is een krachtige verzorging voor fijn haar. Fijn haar is uiterst labiel en heeft het bijzonder hard te verduren wanneer de schubben laag niet meer gesloten is en daardoor de haarkern wordt geraakt. De gevolgen: het haar verliest aan veerkracht, elasticiteit, volume en massa. Het haar ziet er slap en onverzorgd uit.  Deze hoogwaardige producten zorgen voor voelbaar betere haarconditie, zichtbaar meer volume, zijdezachte glans en aanzienlijk voller haar en meer veerkracht.

 

  • Voelbaar betere haarkwaliteit.
  • Zichtbaar meer volume.
  • Het haar glanst zijdezacht en laat zich fantastisch in model brengen.
  • Aanzienlijk meer dikte en veerkracht.
  • De hoofdhuid wordt gestimuleerd, het haar krijgt meer stabiliteit.

Volume Strengthening Shampoo

De weg naar sterk haar en weelderig volume begint al bij het wassen. Hoe fijner het haar, hoe groter de kans dat het letterlijk omlaag wordt getrokken door vuil zoals stof, talg of productresten, waardoor het plat en futloos op de hoofdhuid ligt en er snel slierterig uitziet. Een shampoo die is afgestemd op de behoeften van fijn haar, is de eerste stap naar luchtig volume. Als verzorgingsproduct dat het meest in contact komt met de hoofdhuid, moet het zo mild mogelijk reinigen en tegelijkertijd vitaliseren. Dat is precies wat de milde Strengthening Shampoo met plantaardige proteïnen en krachtige algenextracten doet. Ze stimuleren de hoofdhuid, versterken en herstructureren de haarvezels, verhogen de weerstand en voorkomen schade door hitte. Het haar is gemakkelijk doorkambaar en wordt na elke wasbeurt merkbaar weelderiger en volumineuzer.


Volume Weightless Conditioner

Wie meer volheid en luchtig volume voor fijn haar wil, staat vaak op ambivalente voet met conditioners. Enerzijds moet het haar moeiteloos doorkambaar en glanzend worden, maar anderzijds mag het niet te zwaar worden. Wensen waaraan de Weightless Conditioner voldoet dankzij een uitgekiende formule die precies is afgestemd op de behoeften van fijn en futloos haar. Plantaardige substanties zorgen voor gewichtloos vocht en binden het vocht in het haar. Het extract van een Tahitiaanse microalg werkt als volumebooster. Dit wordt ondersteund door herstellende rijst- en sojaproteïnen evenals extracten van naald- en suikerwier. Ze verhogen de weerstand van het haar en beschermen tegen hitteschade. Binnen enkele minuten voelt het haar voller en sterker aan, is het gemakkelijk te ontwarren en is het heerlijk volumineus! 

Volume Strengthening Repair Mask

Natuurlijk is ook dun, breekbaar haar blij met diepgaand herstel en versterking. Maar te romige conditioners verzwaren fijn haar en maken het letterlijk slap. Precies het tegenovergestelde van het Strengthening Repair Mask. De slimme formule bewaart het evenwicht tussen intensieve verzorging en volumeopbouw. Een complex van plantaardige proteïnen en algenextracten herstelt diep. Het maakt het haar glad en verzegelt het oppervlak van het haar zonder het te verzwaren. Het extract van een Tahitiaanse microalg ondersteunt dit effect. Het revitaliseert het haar en voorkomt haarbreuk. Natuurlijke vochtinbrengers kalmeren en revitaliseren fijn, beschadigd haar en verminderen het “statische” effect. Het haar, dat diep verzorgd is, laat zich moeiteloos ontwarren, is merkbaar sterker en inspireert met glanzend, luchtig volume. 

Volume Strengthening Conditioning Spray

Als u tot nu toe leave-in conditioners hebt vermeden om uw fijne haar niet te zwaar te maken, zal de Strengthening Conditioning Spray u een heel nieuw licht gevoel geven! De ongecompliceerde spray-conditioner verzorgt het haar gewichtloos, geeft lichte fixatie en creëert luchtig volume. Aan al deze lichtheid ligt een sterk verzorgende werking ten grondslag. Want dun haar heeft niet alleen minder volume, maar is ook vatbaarder voor gespleten haarpunten of haarbreuk en biedt de hoofdhuid minder bescherming. De actieve stof uit een Tahitiaanse microalg begint precies hier te werken en heeft een verdichtende en volume-opbouwende werking. Plantaardige proteïnen en vochtinbrengers evenals algenextracten herstellen, versterken en beschermen het haar tegen invloeden van buitenaf, zoals hitte van de föhn, maken het haar moeiteloos doorkambaar, heerlijk soepel en toveren een maximum aan volume tevoorschijn, de klok rond.


Hoe ervaart u uw haar?

Madena zorgt voor de juiste diagnose, de gepaste behandeling en de nazorg en styling op maat.