Mannen verzorging haar en huid

Salon Craft - La Biosthetique
 

Mannen verzorging haar en huid

Mannen verzorging haar en huid

La Biosthetique Méthode Homme, verzorgingsconcept voor de man.


Methode Homme is precies afgestemd op de huid- en haarbehoeften van mannen en voldoet aan de meest veeleisende behoeften in de dagelijkse zorg van een man.

Elk product van het Homme-assortiment biedt de hoogste kwaliteit maar daarnaast speelt ook de mannelijke geursamenstelling een belangrijke rol. Sensuele, aardse diepte, frisse accenten en sterke, heldere harmonieën – een geur die de individuele persoonlijkheid van een man benadrukt.

Wat we dagelijks gebruiken, moet functioneel zijn en voldoen aan onze hoge behoeften. Met La Biosthétique Homme worden hoogwaardige natuurlijke ingrediënten onderdeel van uw ochtendroutine voor wassen, verzorgen en stylen. Voor het beste resultaat vandaag – en ver in de toekomst.