Slide VOLUME Slide GEKLEURD HAAR Slide KRULLEND HAAR Slide LANG HAAR Slide FRIZZY HAAR

Volume

Fijn haar is bijzonder gevoelig. Wanneer de schubben niet gesloten zijn wordt het binnenste van het haar beschadigd. Het fijne haar verliest daardoor nog extra aan elasticiteit, veerkracht, volume en body. Het haar lijkt slap en is niet meer stabiel.

GEkleurd haar

Haarkleur opent de schubben om pigmenten binnen te laten. Hierdoor is het haar gevoeliger en kan het minder goed invloeden van buitenaf aan. De haarkleur verbleekt te vroeg.

KRULLEND HAAR

Om krullend haar te temmen zijn de juiste producten nodig. De natuurlijke verzorgende stoffen geraken door de bochtige wegen niet altijd vanaf de hoofdhuid tot in de haarpunten. De krullen verliezen verrkracht en gaan pluizen in plaats van mooi samen te bundelen.

DROOG HAAR

Droog haar is vaak poreus en niet veerkrachtig. De schubben staan ver uit elkaar waardoor het haar vet en hydratatie verliest. Het haar is ruw en laat zich slecht vormen. Kleur houdt niet en het haar ziet er vaal uit

FRIZZY HAAR

Vooral in het koude seizoen verliest haar veel vocht. Wanneer er een hoge luchtvochtigheid is, gaat het haar kroezen. Het haar is wispelturig, weerbarstig en moeilijk te stylen.

LANG HAAR

U wil uw haar laten groeien

Lang haar heeft ongeveer 3 jaar nodig om te groeien. Vooral het onderste deel heeft al veel moeten doorstaan zoals föhnlucht, kammen, de zon, vuil- en stofdeeltjes, … . Al deze zaken beïnvloeden de kwaliteit van het haar. Het ziet er dof en droog uit en wordt broos met haarbreuk en splijten tot gevolg.

"Ik heb geen tijd"

We hebben het allemaal druk. Met deze snelle haarverzorging bent u in 1-3 min klaar. Deze producten kunnen tussendoor een mooie aanvulling zijn op een intensievere verzorging.