Vet haar

La Biosthetique Méthode Normalisante haar- en hoofdhuidverzorging bij vette hoofdhuid/haar en/of een vochtige hoofdhuid.


Kent u het probleem? Net gewassen haar ziet er na korte tijd weer vet en sliertig uit. Vet haar is het resultaat van een vette hoofdhuid. Deze ontstaat door overproductie van de talgklieren en een verhoogde zweetklierafscheiding. Wanneer dit gebeurt, lijkt het haar verward en zakt het kapsel in elkaar. De hoofdhuid wordt gevoelig voor irritaties en haargroeistoornissen.

De reden: haar en hoofdhuid bevatten te veel talg en te veel zweet maakt ze vochtig. In beide gevallen wordt de hydrolipidelaag van de hoofdhuid verstoord. De zeer effectieve producten van La Biosthetique Méthode Normalisante bieden uitkomst.  Verzorging voor vet haar en een vochtige hoofdhuid. Belangrijk: De hoofdhuid dient meerdere weken na elkaar te worden behandeld. Het resultaat is pas zichtbaar bij het groeien van het nieuwe haar. Vet- en zweetvorming worden gereduceerd. De hydrolipidelaag van de hoofdhuid wordt in balans gebracht. Het haar blijft langer luchtig en fris, de basis voor een gezonde haargroei wordt gecreëerd.


Hoe ervaart u uw haar?

Madena zorgt voor de juiste diagnose, de gepaste behandeling en de nazorg en styling op maat.