Haarstyling & finish

DE STYLINGPRODUCTEN VAN LA BIOSTHETIQUE ZIJN ZOWEL VOLGENS DE LOGISCHE VOLGORDE VAN GEBRUIK – VAN VOCHTIG TOT DROOG EN GEFÖHND HAAR – ALS IN 3 OPTISCH VERSCHILLENDE GROEPEN ONDERVERDEELD

BASIS PRODUCTEN (GRAFIETKLEUREN)

STYLING PRODUCTEN (CHAMPAGNEKLEUREN)

FINISH PRODUCTEN (LILAKLEUREN)

Met gel, met krullen of gelakt – haarstyling kent geen grenzen. Met de finishproducten van La Biosthétique in vier verschillende sterktes is elke look een succes. La Biosthetique Finishing collectie is speciaal ontworpen om de structuur te stimuleren waarmee u uw haar, na het stylen, een goede finishing geeft. Het maakt de verzorging en styling compleet. Geeft het haar meer grip, meer textuur en meer volume, voorkomt elektro-statische lading en het houd trendy kapsels perfect in model en maakt het haar niet zwaar.

Voor een zijdezacht gevoel en soepel bewegend haar.